Träningsrace

13.10.2016 21:47

I söndags när vi hade vila så tog vi en heldag i helgum hos mattias föräldrar för att bland annat baka bröd i bagarstugan. Första gångenför oss båda, men jag tycker resultatet blev väldigt bra med tanke på det. Vi fick rätt bra rullians på kavling och gräddning redanfrån start. Till middag sedan gräddade vi pizza i ugnen med, gott!
Den här veckan är egentligen min sista tuffa träningsvecka på årets träningsår, sen återstår snöläger och de sista förberedelserna mot säsongen. Tiden rusar!
En del i sista träningen är att komma igång med lite fler race. Idag fick jag möjlighet attvara med på skidskyttarnas u-lags träningstävling, de är här på Hallsta på läger. Gäller attta de tillfällen som ges att köra med nummerlapp, det är ju trots allt bästa träningen även om det blev med "viktväst" idag. Det var kallt idag, ca -4 grader, men fortsatt torrt på banan så inga problem mer än att det rullar otroligt trögt. Kändes inte så bra, men det brukar det inte göra så här års för mig och inte på rullskidor heller, men åkte iaf fortast. Dock hade jag några för många bomskott, trots livets första tävlingsnolla (fem träff av fem)! Men bli inte orolig nu, jag ska inte byta, ville bara ha ett bra pass!


 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode