Träningstävling

02.01.2015 21:22


Väldigt tacksam för spår, men hallå - klister i januari?! Nej tack!

Då det inte är allt för många tävlingar för oss seniorer den här tiden så har våra tränare så fint ordnat träningstävlingar idag och imorn, dom är verkligen guld värd, Anders och Fredrik! 
Idag stod klassisk sprint på programet och vi var ca tio tjejer till start och det blev en riktigt bra genomkörare med tighta och tuffa lopp. Lite jobbigare än en vanlig sprint då vilan inte var riktigt lika lång som på en vanlig tävling samt att mitt glid inte var mycket att hurra för :p Men desto bättre fäste iaf! Det var ganska svårvallat och jag hade bara träningslagg, så med tanke på det så tycker jag att jag lyckades bra ändå ;) 

Klippet i steget kändes helt ok, eller ganska bra med tanke på senaste tidens mängdträning och hur under isen jag varit. Vet inte varför jag varit så trött, kanske är man inte van att träna, var ju ändå ett tag sedan jag gjorde riktiga träningsveckor. Sen slappnar jag nog av en hel del i både hjärna och kropp när det inte är några tävlingar i antågande, vilket är både skönt och säkert ger en seg känsla. Men nu är det dags att tagga till igen! 

Imorgon väntar en skiathlon med ett starkt startfält, hoppas på lite bättre glid så ska det nog gå bra. Lite segt att det är masstart, hade velat hålla mitt eget tempo, men aja, är väl bara att bomba. Kanske testa en ny taktik och inte spränga fältet och mig själv?! Vore nog en idé, trött blir man ju ändå. ;)

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode