Tufft beslut

27.11.2014 16:41

Klart att det inte får gå föör bra, nej nej, nåt jäkelskap ska det alltid vara.
 En lite öm hals och förkylningskänningar kommer  att sätta stopp för min världscupstart i helgen. Surt men sant. Har velat hit och dit, för idag kändes det mycket bättre och det har aldrig varit som att jag varit sjuk, men det har varit nånting, inte känt mig helt 100 helt enkelt. 
Hade nästan bestämt mig för att jag var redo att åka när jag kom på andra tankar, dels med hjälp av landslagsläkaren och dels av mitt eget huvud. Jag vet att jag skulle åkt bra om jag varit i samma form som i Bruks, men också hur besviken jag blivit om jag åkt och nu inte kunna presterat mitt yttersta, eller insjuknat ordentligt för att jag bara körde på, misstaget jag gjorde i våras nån gång för mycket. 

Så ju längre tiden går nu, desto nöjdare är jag med mitt beslut att stanna hemma. Eller ja det går upp och ner, värst blir det nog att sitta i soffa och följa tävlingarna på tv på lördag, men är sjukt nöjd med mig själv att jag vågade ta det här beslutet. Det kommer gynna sig i längden och vintern har ju knappt börjat!

Hoppas på att kunnaa bli helt pigg nu så jag kan börja träna mot nästa tävlingar!
Ha det bra och tack för all support förra helgen! //Eve


Får förhoppningsvis fler chanser i den vita dräkten

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode