Upp som en sol, ner som en pannkaka

30.11.2015 18:28

Hejsan, nu har jag samlat mig lite efter helgens trista sorti... Det började ju som bekant över förväntan med min bästa prolog nånsin och första semifinalplats i klassisk stil och tillslut en niondeplats med mersmak i fredags. Lördagens fem kilometer skate var inte sämre den heller, eller jo känslan i kroppen var sämre och placeringen något sämre, men i mina ögon är det nästan mer värt att det gick så bra på ett distanslopp (även om det bara var fem km den här gången) och jag fick ta mina första vc-poäng i distans! Ett mål jag haft ett tag nu, och såklart vill jag kunna upprepa det med. 

Taggad för sista dagen och med nummerlapp 14 i förvar så gick jag och la mig lyckligt ovetande om vilken supertråkig dag det skulle bli dagen efter. Då jag vaknade kände jag på en gång att det inte skulle bli nån skidåkning, riktigt svullen i halsen och tryck i bihålorna. Surt som jag vet inte vad! Att gå från en sån positiv känsla och form till inget alls. Bland det mest frustrerande vi skidåkare är med om. Fick spendera dagen ensam på ett hotellrum med skidåkning på tvn, inte alls lika kul som att själv vara med. Men det fanns inte mycket att göra, bara vänta nu tills man blir pigg och hoppas på att man kommer tillbaka i samma slag igen. 

Jag ska ta det lugnt nu ett tag, även om det redan känns bättre, och inte stressa igång så får vi se vad som blir nästa för min del.

 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode