Vårruset

03.06.2016 19:30

Igår kväll så sprang jag en löptävling! Vårruset som var här i stan, med 5 km på relativt hårt underlag. Planen var att springa runt lugnt bara för att vara en del i vårt lag så vi fick picnicen, men när det gått så bra och springa på slutet och jag började värma upp så kände jag att jag ville springa fort. Ställde mig en bit bak i starten och tog det lite piano i början, men efter ca 500 m kände jag att nu kör jag, och började springa om folk. Riktigt slitsamt blev det i benen tillslut, jag kan inte säga att jag är supervan att använda dem, och spurtade in på precis över 20 min. Kommer ihåg förr i tiden när jag sprang då ville man alltid komma under 20 min på fem km, verkar inte ha blivit nå sämre då iaf ;) men hade jag startat lite snabbare så hade det ju varit under. Kändes bara bra i knät och även idag när jag tränat har det fungerat bra! Nu är det bara hoppas på att det fortsätter gå såhär bra, tror verkligen det kan vara en nyckel i min träning.

Frida, Anna, Carro, jag och Jenny (Marika saknas på bilden)


Idag har jag avverkat två pass på rullskidbanan. På eftermiddagen fick jag även se en krasch, kan säga att jag inte kommer sakna alla dessa stenar som ligger på banan (inte rullskidbanan heller för den delen) när vi flyttar. På Hallsta håller rullskidbanan snäppet högre klass! 

Imorgon blir en dag med mycket att göra: träning, födelsedagsfika en dag i förskott, Boda Borg med gänget och middag! Ska bli superkul, får ses som en liten avslutning innan vi skiljs åt åt olika håll allihopa. 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode