Vidare till SM

26.01.2016 20:59

Hej

Hejsan! En helg i den vita dräkten avklarad, lite kort om loppen så kan jag säga att lördagens skate kändes bra! Såg på resultatet att jag tappade en hel del sista varvet, kände det till viss del då jag tröttnade en del, men tycker ändå jag krigade rejält på slutet så var lite surt att tappa 15 plac. Men vc-poäng lyckades jag ta igen, stabil på 25-30 plats just nu verkar det som. På stafetten fick jag äran att köra första sträckan för Sverige, min favoritsträcka, tycker mitt lopp var godkänt, även om farten inte riktigt fanns där när de andra ökade. Fick uppleva mina livs stummaste ben på slutet iaf.

I måndags åkte vi raka vägen till Piteå och SM. Här börjar vi tävla imorgon med 10 km klassisk på en riktigt slitig skidåkarbana. Har mannen bra dag kan det gå bra och bjudas på härlig skidåkning, har man en mindre bra dag kan det nog rinna iväg väldigt mycket tid i backarna. 

Tävlingarna kan ni se på SVT från kl 10.35 imorgonI veckan ska jag även sköta om svenska speltelefonen, ett instagramkonto som visar olika idrottares vardag. Så följ @svenskaspel på instagram för att hänga med! 

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode