Vinter

14.11.2016 19:44

 

Ja, helt plötsligt blev det vinter och det verkar som det har gått att åka skidor i stora delar av Sverige redan nu i mitten av november. Det kan jag helt klart vänja mig vid! Dock så tror jag nog att det är lite för bra för att få vara sant, det lär ju inte vara vinter hela vägen fram till april, det har jag svårt att tro, men man kan ju alltis hoppas. 

En knapp veckas läger i Bruksvallarna bjöd på många mil skidspår, många minusgrader och sol. Härliga dagar med andra ord och bra träning genomfördes med blandat innehåll för att vara så förberedd som möjligt nästa helg då säsongen brakar loss. Ett intervallpass, ett race och lite skidtester har bland annat funnits på programmet. Det var ju även sista lägret med u-laget, nu är det upp till oss själva att se till att jobbet är gjort och att man är redo när startskottet går. 

Väl hemma så har jag hunnit träna nåra pass på Hallstaberget, som också har fantastiska förhållanden. Ganska imponerande att de från att snökanonerna gick igång fick ihop spår på fyra dagar, sen byggt på mer och mer och nu en vecka senare är nästan hela rullskidbanan åkbar. En av de bästa sakerna med Sollefteå är helt klart "gubbarna" där uppe på berget som ser till att vi har så otroligt fina träningsförhållanden, man känner verkligen att dem gör sitt bästa för vår skull, nåt man verkligen saknat i Östersund.

Tillbaka

Evelina Settlin, eve.se(a)hotmail.com

Skapa en hemsida gratisWebnode